Čím čistější stravu jíme, tím lépe nám funguje naše tělo.
Nejsilnější spojení nahoru mají lidé na práně a pak ti na stravě živé, dále veganské, vegetariánské a nejméně připojení jsou lidé jedící maso. Neplatí však, že člověk maso jedící není dostatečně duchovně vyspělý, v lásce a harmonii. Jen mu dá více práce se napojovat na Zdroj.

Koneckonců, v málokteré skupině najdeme tolik nenávisti k ostatním jako mezi vegany. Část z nich vystupuje velmi agresivně proti všem neveganům. To, že je někdo veganem, z něj vysoce duchovního člověka nedělá a v žádné civilizaci nedělalo. Důležité je srdce, pomoc druhým a naše činy a skutky.
Mezi velmi vysoce vibrujícími lidmi, najdeme i takové, kteří, aby se vůbec dokázali udržet v těle, sem tam požívají syrové maso ( třeba tatarák ), alkohol a tabák. Aby vůbec mohli fungovat v hmotném světě. Až tak vysoko vibrují.

Ve starých časech si lidé svou potravu před požitím požehnali. Přáním, záměrem, modlitbou do něj přenesly vibrace. A ono to vysoce funguje stále…

Silnou metodou je i vědomé stravování, kdy se soustředíme vědomě na své jídlo a nezhltneme jej na 2-4 kousnutí, jako 99% lidí – odpojených od sebe. Zkuste si někdy každé sousto rozžvýkat třeba 21x a uvidíte ten nárůst energie. Více rozmělněné jídlo méně zatěžuje trávící ústrojí a rychleji a silněji se mění na energii. Při této vědomé konzumaci, sníte daleko méně a vyživeni přitom budete více.
Ideální strava je připravovaná námi samotnými. S láskou, v harmonii a bez stresu. A nebo člověkem, kterému na nás záleží. Lidé ustaraní, v depresích, vyčerpaní, opilí – přenáší tyto energie, vibrace do jídla. Vždy platilo: Jídlo by nám mělo být lékem a lék jídlem…
V pohostinství a restauračním provozu najdeme bohužel vysoké % kuchařů závislých na alkoholu ( kdejaký alkoholik má v sobě nějakého démona nebo entitu ), v dluzích, depresích, strhaných touhle prací i životem… Navíc je tento obor už 29 let ve víru černé ekonomiky, kdy přes 50% kuchařů ( bez ohledu na to, zda je to restaurace špičková nebo čtyřka ) dostává oficiálně jen minimální mzdu a zbytek na černo. Kuchaři tak jsou pod tlakem a ošizená je hlavně jejich nemocenská a důchodového pojištění. Jaké vibrace pak přenášejí takoví tvůrci do vašeho jídla? To sice vypadá hezky vzhledově, ale jak je na tom vibračně a energeticky?
Může se vám stát i to, že v restauraci, kde vám dříve chutnalo, vám už nechutná ( i když tam vaří pořád stejně a stejný kuchař ) a jídlo vám přijde takové bez energie…No, navýšili jste své vibrace a ta strava tam už pro vás není dostatečně frekvenční…
Vzpomínám na úžasnou chuť a vibrace ovoce a zeleniny v Peru, nesrovnatelnému proti tomu tropickému nezralému ovoci v našich ochodech. Na druhou stranu pak nerad vzpomínám na kvalitu veškerého jídla v Dubaji, kde ať jsme jedli kdekoliv a ovoce a zeleninu nakupovali také kdekoliv, bylo vše energticky takřka mrtvé. Přestože se Dubaj pyšní kdečím nejvyšším a největším a nejdražším…Proto je ideální i v naší krásné zemi, jíst naše domorodé – čerstvé ovoce a zeleninu.