Ještě tedy k té stravě a jejím vibracím. Duchovně vyspělý člověk si dokáže rukama, myslí přeprogramovat i zeleninu plnou chemie nebo kazící se maso. Vegetariánství, veganství navíc ještě z nikoho duchovně vyspělého neudělalo a spousta maso nejedících je plná nezpracovaných traumat a bolesti. V málokteré skupině je tolik nenávisti vůči oponentům. Někteří veganští aktivisté nenávidí masožrouty tolik, že od nich vyslaní zhmotnělí elementálové jsou docela vostré potvory  a samozřejmě se časem vrací škodit vysílateli, který je stvořil. A uhnízdí se mu na nějaký čas v těle, auře a způsobují deprese a výkyvy nálad.
Takový veganský aktivista, to je někdy dar. Co naplat, když pak za rok letí 5 x letadlem, má plný šatník a botník, který vyráběly děti v Asii za dolar na hodinu a spotřebovaly u toho kromě chemie tisíce litrů vody. A dovézt v únoru trajektem banány a ananas z Austrálie pořádně zacloumá ovzduším. Uškodí tedy matce Zemi asi 100x více než někdo kdo si dá 20x za rok maso z malochovu.  Není nad české ovoce a zeleninu, uskladněné na zimu.
Z lidí co jsem v ČR zatím poznal a jsou duchovně nejdál – jedí všichni maso. A maso jedla i Míla Tomášová, Drtikol a mnozí další čeští mystici, učitelé, šamani, jogíni, jasnovidci.
Amazonští šamani jedí maso všeho druhu, vyhýbají se však vepřovému. Které je nejhůře vibrační. Indiáni, stejně jako domorodé kmeny po celé planetě, jedí maso takřka všichni. Aby zvládli náročnou práci.  Když jsem byl  v indiánské vesnici v Peru, tak pěkných pár set metrů od ní byla zvířata vyjezena. Když se k domu šamanské rodiny zatoulala opice, mladší šaman vylezl na strom a ještě ten den se pekla na ohni. A to si tuhle rodinu spousta veganů idealizuje, jak chrání džungli, zvířata a Amazonii a jak jsou to pokročilé duchovní bytosti.:)
V Tibetu je maso vzácné, ale když si některé zvíře zlomí nohu a zemřelo by, samozřejmě ho snědí.
Zkrátka, duchovno je hlavně o práci na sobě. Na cestu a na práci ve Vyšších světech, úrovních, mimo tělo je třeba hodně energie. Pro tělo i mysl v meditaci. A v našem klimatu vydržet roky bez masa oslabuje a poškozuje tělo. Jasnovidci vidí těla vegetariánu vyčuchlá energeticky, oslabená. Bez masa se dá vydržet celý život, ale nežijeme v JV Asii a nemáme tady tolik tepla celý rok.
Sám má vyzkoušeno, když jsem 6-14 měsíců bez masa, tak tělo hůř funguje, jede na slabší úrovni. A když ho pak doplním masem, rozjede se na vyšší výkon. Když to cítím, maso vysadím. Mléko a mléčné výrobky hodně zahleňují, tak si dám jen občas jen nějaký sýr a párkrát za rok jogurt. Když si tělo řekne.
Vibračně nejlepší je maso drůbeží. Z malochovu a bez chemie, antibiotik, anabolik. A sladkovodní ryby. Mořské už jsou bohužel plné chemie, tak jak jsou moře plné plastů a chemikálií.
S masem by se to samozřejmě nemělo přehánět. Když si tělo řekne, tak si ho dát. A nemít z toho nějaké výčitky, protože přece ta paní na youtube říkala, že duchovní lidé maso nesmí.:)